Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Dallos Ádám

Oldalak: [1]
1
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2014. Május 17, 18:32 »
Noha nem volt célom, akkor nyúltam méhkasba, amikor nyugalom kell.
Úgy hittem nem lehet félreérteni azt, hogy a „lehet” szóval és az idézőjellel csupán azok előtt a szurkolók előtt emelem kalapomat, akik ismert előzmények után hosszú utazást és szurkolást választottak. Rossz szavakat választottam. Nem gondoltam egy másodpercig sem azt, hogy aki nem így tett, az igaztalan szurkoló, vagy nem szurkoló, vagy elmarasztalandó, vagy bármi más nevetséges kategóriába sorolandó.
Azonban ha nem egy olyan olvasó van, aki az én szavaimat félreértelmezte, akkor be kell látnom, hogy hibáztam, lehettem volna egzaktabb és nem félreérthető. Szóval vállalom, hogy dolgoztam és hibáztam. Akinek a lelki világát ezekkel a szavakkal megbántottam, attól elnézést kérek.

(Ugyanakkor a „stílus maga az ember”. Véleménykülönbséget, dühöt, sőt egyértelmű személyes ellenszenvet is sokféleképpen ki lehet fejezni. Volt erre jelen esetben számomra pozitív példa és negatív is. Tovább ezt a magam részéről nem is kommentálnám – se magánemberként, se a klub alkalmazottjaként.)

Dallos Ádám

2
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2013. November 19, 21:55 »
Nem tudom mit vagy kit takar a "T. Vezetőség". Én nem tartom magamat döntéshozó vezetőnek, bár biztos jó lehet oda tartozni, mert Kiss Csaba hozzászóló mindig gratulál nekik. Ha kimarad a büntető, ha kikap a csapat, ha szakértelme szerint rosszul cserél az edző, vagy ha két héten túl a rendező csapat a szabályok értelmében módosítja a mérkőzés időpontját és a csarnok elfoglaltsága miatt nem egy tornateremben rendez meccset a kiírt időpontnak megfelelően. A gratuláció mindig jár, nem is gondolhatok másra: Kiss Csaba nem csak a klubjáért segítőkészen és konstruktívan rajongó szurkoló, hanem egy igazi, modern-kori lovag!

Egy helyen viszont név szerint lettem megszólítva. Noha nem kívánok (se előtte, se ezután) minden megszólításra válaszolni, itt azért kivételt tennék. Mert Dániel, szerinted nekem az volt a tervem, hogy elintézzem egy székből ülve, hogy a gonosz egerszegi szurkolók ne mehessenek el Körmendre szurkolni. Jól meg is beszéltem én ezt az egész körmendi vezetéssel, csak éppen a rendőrfőkapitányt hagytam ki a buliból. Minderről egy teljesen ellentétest tartalmú cikket is írtam, csak hogy professzionális legyen az álca. Mindezt azért, hogy az eddigi munkámmal összhangban elérjem azt, hogy a ZTE szurkolóinak rossz legyen. Hiszen ez a hitvallásom, ez a munkám lényege.

Nos, röviden és higgadtan csak annyit reagálnék: NEM! És gondold át az összeesküvés elméletedet.

3
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2013. Október 15, 21:35 »
A fórum témában ankéton és más alkalmakkor is elmondtam, szívesen megismétlem (utoljára): az eredeti fórumunkat meghackelték, feltörték, ha akartuk volna se maradhatott, a szolgáltató kérése is volt, hogy távolítsuk el. A csapat többségének kérése viszont az volt (ismétlem: nem egy emberé), hogy ne lehessen névtelenül írni a fórumra.

A legegyszerűbb Facebook alapú fórum nem működött átláthatóan, kizárta azokat, akik nem kívántak regisztrálni a közösségi oldalra - az nem volt fenntartható, vállaltam én is a felelősséget a hibáért.
Ez a fórum ezekkel az anomáliákkal nem bír, én a magam részéről sajnálom, hogy nem vonz még annyi hozzászólót se (ott 20-30-ról beszéltünk, itt 10-ről - tehát nem tömegekről van szó), mint az előző. Azonban ez a felület őszintén szólva nem fog változni, sem pénz sem logikus indok nincs rá.

A zene/szurkolás kérdésre Czömpi válaszolt.

4
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2013. Július 16, 16:12 »
A régi fórum sajnos jól működő éppen nem volt: többször feltörték, teleszemetelték, a szolgáltató kérte az eltörlését, nem mi.
Nem az eredeti verzió tért vissza, hisz nem ez volt a szándék. A fórumozók eltűnéséért én nem vállalok felelősséget (nem mellékesen ez is - mint sok minden más - az eredményességgel függ össze), mint ahogy abban se bonyolódnék újból vitába, hogy mi a különbség véleményt névvel, vagy anélkül vállalni. Szerintem negatív kritikát lehet megfogalmazni névvel, Te is azt teszed/tetted - ebből nincs gond, a stílussal mások esetében lehet.
A 14 csapatos NB I-ben 3 csapatnak van fóruma: ZTE-Körmend-Szombathely, illetve még a kaposvári oldalon lehet hírekhez hozzászólni. A többi oldalon -tudtommal- a "szurkolóknak nem lehet hangja" se arccal, se arc nélkül. Facebook oldala sincs minden csapatnak. Ha a fórumra lesz kereslet, akkor jó húzás volt, ha nem, akkor ugyanúgy nincs szükség rá, mint a másik 10 csapatnál. Ami személyes véleményem: szerintem kell, és szerintem e keretek között biztosítva vannak a szabad véleménynyilvánítás keretei.

Jó fórumozást mindenkinek!

5
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2013. Július 15, 16:11 »
Az anonimitás a véleménynyilvánítás szabadságát szolgálta.

"Az anonimitás a véleménynyilvánítás szabadságát szolgálta." - a névvel, vagy nicknévvel ellátott (de mindkét esetben követhető forrású) hozzászólás miért nem szolgálja a véleménynyilvánítás szabadságát? Ha valakinek más a véleménye névvel, mint név vélkül - ott valami az erkölcsök és morál mentén nincs rendjén.
Nem hatalmaztak fel rá, de talán leírhatom: a megkérdezett játékosok illetve vezetők mindegyike kérte anno, hogy a hozzászólások mellett legyenek nevek is, okulva pár korábbi kellemetlenségből.

Újfent hangsúlyoznám: lehet nicknévvel (tehát nem mindenki számára nyilvános polgári névvel) Facebook nélkül regisztrálni, ehhez egy email szükséges: ztekosar@gmail.com.

6
Szurkolói fórum / Re:Zalakerámia ZTE KK 2013/2014
« Dátum: 2013. Július 07, 18:17 »
Magyar-román férfi felkészülési meccs online, élőben, képpel, itt:
http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=3

Oldalak: [1]