A régi fórum sajnos jól működő éppen nem volt: többször feltörték, teleszemetelték, a szolgáltató kérte az eltörlését, nem mi.
Nem az eredeti verzió tért vissza, hisz nem ez volt a szándék. A fórumozók eltűnéséért én nem vállalok felelősséget (nem mellékesen ez is - mint sok minden más - az eredményességgel függ össze), mint ahogy abban se bonyolódnék újból vitába, hogy mi a különbség véleményt névvel, vagy anélkül vállalni. Szerintem negatív kritikát lehet megfogalmazni névvel, Te is azt teszed/tetted - ebből nincs gond, a stílussal mások esetében lehet.
A 14 csapatos NB I-ben 3 csapatnak van fóruma: ZTE-Körmend-Szombathely, illetve még a kaposvári oldalon lehet hírekhez hozzászólni. A többi oldalon -tudtommal- a "szurkolóknak nem lehet hangja" se arccal, se arc nélkül. Facebook oldala sincs minden csapatnak. Ha a fórumra lesz kereslet, akkor jó húzás volt, ha nem, akkor ugyanúgy nincs szükség rá, mint a másik 10 csapatnál. Ami személyes véleményem: szerintem kell, és szerintem e keretek között biztosítva vannak a szabad véleménynyilvánítás keretei.
Jó fórumozást mindenkinek!